• Telefon : 49 542 180
25Már
2018
0

„Törj ki a csendből”

Iskolánk vendége volt 2018. március 21-én Oláh Gergő énekes

Mint ahogyan a médiában is megjelent, Gergő hátrányos helyzetből indulva lett az ország egyik legkiemelkedőbb, legfelkapottabb énekese. Azzal foglalkozik, amit szeret, tv-ben szerepel, rádióban játsszák a dalait, koncertezik, elismeri a szakma és az ország egyaránt.

Mindez annak köszönhető, hogy mindig volt hite, álmai, szorgalma és akarata. Sose adta fel.

2 éve erősen él benne a vágy, hogy valamilyen formában segítse a hozzá hasonló helyzetből induló fiatalokat. Az ő élete mintaszerű lehet, példát és utat mutathat az álmokkal, célokkal bíró fiataloknak. 2018-ban több szervezet is a jó ügy mögé állt, melynek eredménye egy 15 állomásos turné, amely a “Törj ki a csendből” nevet viseli.

Maga a program egy 90 perces interaktív, motivációs, zenés, erős üzenetű előadás, az álmokról, a kitartásról, a hitről és a kemény munkáról szól.

Meg szeretné győzni a fiatalokat, hogy akarjanak Valakik lenni, legyenek Céljaik, Álmaik, amiket származástól, lakóhelytől függetlenül is el lehet érni, meg lehet valósítani. Olyan emberekké váljanak, akikre büszkék az emberek. Viszont ez sok munkával jár, amit bizony már most tizenévesen el kell kezdeni.

A gyerekek készüljenek bátran kérdésekkel, karrierről, családról. Ha csak pár gyerek szívét és gondolkodását sikerül elérni, mi már nyertünk és elértük a célunkat.