• Telefon : 49 542 180
19Már
2018
0

Tiszaújvárosi elismerésben részesült kolléganőnk

A köznevelés területen végzett magas színvonalú éves szakmai munkája, és a tiszaújvárosi szakképzés  mellett elkötelezett életpályája elismeréseként „Tiszaújváros Közneveléséért” évi díjban részesült Wágner Judit tanárnő.

Kolléganőnk a  Dél–borsodi Mezőkeresztesen édesanyja mellett már gyerekkorában megismerte a pedagógus pálya szépségeit és buktatóit. Középiskolai tanulmányait Miskolcon végezte, majd 1996-ban Nyíregyházán szerezte meg történelem-földrajz szakon pedagógus diplomáját. Megszerzése után első munkahelye itt Tiszaújvárosban a kollégiumban volt, részmunkaidőben pedig iskolánk elődintézményében dolgozott. Szakmai fejlődése érdekében történelem egyetemi szintű végzettséget szerzett Miskolcon 1999-ben, majd 2005 közgazdász tanári diplomáját is átvehette Budapesten.

2014 óta vezeti iskolánkban a magyar történelem munkaközösséget, amely a legaktívabb munkaközösségünk. Vezetése alatt számos program és rendezvény szervezését vállalta fel kollégáival együtt, megyei és országos versenyen is részt vettek az itt dolgozó kollégák segítsége mellet a diákjaink, és nem egyszer országos helyezést is értek el, amellyel öregbíthették Tiszaújváros és iskolánk hírnevét is.

Mindig igyekezett magas szintű szakmai tudását, tapasztalatait átadva, közvetlen légkör kialakítására. Munkatársaival közvetlen, segítőkész. Szakmai munkáját, nagy hozzáértéssel, pontossággal, precizitással és lelkiismeretesen végzi, ismereteit jelenleg is folyamatosan gyarapítja.

Munkáját nagy elhívatottsággal, lelkiismeretességgel, a diákok és a pedagógusok iránti elkötelezettséggel végzi.

A díj átadására az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseinek tiszteletére tartott városi díszünnepség keretein belül került sor március 15-én.